Pidza
Pidza Tanımı İçin Malzemeler
Taban için;
- Pide (orta boy)
- 3 orta uzunluk yumurta
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Bir çimdik tuz
Üstü için;
- Kaşar
- Sucuk
- 1 adet kapya biber
- 1 adet yeşil biber
- İsteğe bağlı mısır
- Domates
Pidza Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel pidenin üstünü çıkartıyoruz.
- Yumurtaları,yağı ve tuzu karıştırıp pidenin üstüne ve kenarlarına güzelce yediriyoruz.
- Üstünü kaplayacak kadar kaşar koyuyoruz ve geriye kalan materyalleri de istediğiniz yoğunlukta diziyoruz.
- 180 derecede denetimli bir biçimde yaklaşık yarım saat pişiriyor.
Pidza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









