Pide İçi

Pide İçi Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram yarım yağlı kıyma
- 4 tane büyük soğan
- 4 tane yeşil biber
- 2 tane kapya biber
- 1/3 su bardağı zeytinyağı
- 1 tane orta uzunluk şişe domates konservesi (yoksa 3-4 tane domates)
- Kaşar peynir(isteğe bağlı)
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- Toz kırmızı biber
- Kimyon
Pide İçi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanlar incecik doğranıp,satırdan geçirilir. (dilerseniz robottan geçirip suyunu sıkabilirsiniz lakin bu formda suyu içinde kalıyor ve daha lezzetli oluyor. ).
- Biberlerde incecik doğranır.
- Kıyması eklenir.
- Sonrasında yağı,domates sosu,baharatları ve rendelenmiş kaşarı eklenir.
- En son çokça sevgi ve dualar eşliğinde mahalle lokantasına götürülür.
- Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.
Pide İçi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




