Peynirli Ve Otlu Pişi

Peynirli Ve Otlu Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 1 kase rende peynir
  • 1 paket kabartma tozu
  • Yarım demet maydanoz ve dereotu
  • Sevdiğiniz baharatlardan 1 çay kaşığı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Alabildiği kadar un

Peynirli Ve Otlu Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurdu yumurtayı ve peyniri karıştırma kabına alıp karıştıralım.
  2. Daha sonra baharat dereotu maydanoz ve kabartma tozunu ekleyelim tuzu ek edip karıştıralım.
  3. Unu yavaş yavaş ek ederek yoğuralım.
  4. Yumuşak kıvamlı bir hamur olsun.
  5. 2 cm kalınlığında açıp şerit biçiminde keselim kızgın yağda kızartalım deneyenlere afiyet olsun 🌸.

Peynirli Ve Otlu Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

El Açması Rulo Çıtır Börek
Kadayıflı Muhallebi
Nemli Limonlu Kek (Glazürlü)
Tatlı Mayalı Poğaça
Erişte Salatası
Nefis Portakallı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet