Peynirli Mayasız Pişi

Peynirli Mayasız Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 8-10 kol maydanoz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2- 2,5 su bardağı un

Peynirli Mayasız Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir kap içerisine un hariç tüm materyalleri alıp karıştırıyoruz.
  2. Unu denetimli bir halde ekleyerek yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  3. Hamuru unlanmış tezgahın üzerinde merdane ile açalım.
  4. Açıp seritler halinde keselim.
  5. Kızgın yağda orta ateşte gerili önlü kızartalım.

Deneyeceklere şimdiden afiyet ♥️🤗.

Peynirli Mayasız Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fellah Köftesi
Bayburt Usülü Yaprak Mantı
Dubai Cup
Tartolet
Zeytinyağlı Börülce
Közlenmiş Kızartma Patlıcan (Videolu)
Hdabla | © 2025 |