Peynirli Makarna

Peynirli Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Makarna yarım paket
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Peynir (istediğiniz kadar)
  • Su

Peynirli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarnayı haşlamak için tencereye suyumuzu ve tuzumuzu ek ediyoruz.
  2. Kaynayan suya makarnamızı koyup pişmeye bırakıyoruz .
  3. Pişen makarnayı süzüyoruz ,başka bir tencerede tereyağımızı eritip makarnayla harmanlıyoruz.
  4. Servis tabağına aldığımız makarnanın üstüne peynir rendeliyoruz afiyet olsun.

Peynirli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şifa Dolu Çılbır Tarifi | Yoğurtlu Ve Baharatlı Efsane Lezzet!
Şekerpare
El Açması Patatesli Börek
Kuymak (Mozarella Peynirli)
Kuskuslu Pancar Salatası
Balon Gibi Şişen Yufka
Hdabla | © 2025 |