Peynir Kizartması

Peynir Kizartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 20 gr lor peynir
  • 20 gr beyaz peynir
  • 20 gr kaşar
  • 1 tatlı kaşığı labne
  • 1 adet yumurta
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
  • 3 tepeleme un

Peynir Kizartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Peynir çeşitlerini yumurtayı kabartma tozu.
  2. Bir kaba alalım karıştıralım pütür kalmayacak formda ününü ek edelim azar azar ek edelim elinize yapişmayacak biçimde olsun.
  3. Bir saat dolapta dinlensin.
  4. İki parmak kalınlığında açalım kara biçiminde keselim tavaya çok az ölçüde ya ekleyelim artlı önlü kazartalım servis edelim farklı tarifler için takip ederseniz sevinirim.

Peynir Kizartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı, Cevizli Kurabiye
Tiken (Şevket’i Bostan) Yemeği
Hamur Yoğurmadan Evde Pratik Lahmacun (Videolu)
Yedikçe Yedirten Tiramisu Tarifi (Büyük Borcamda)
Enfes Tavuk Şinitzel Tarifi
Kakaolu İrmik Dilimleri
Hdabla | © 2025 |