Petibörlü Toplar

Petibörlü Toplar Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket petibör büskivi
- 150 gram margarin
- Yarım su bardağı süt
- Yarım su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
Üzeri için;
- Hindistan cevizi (ben rondodan geçmiş ince petibör bisküviye ve istek üzerine nutella kondurdum)
Petibörlü Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bisküvileri küçük küçük elimizle dağıtalım sonra margarini eritelim, sütü, şekeri ekleyelim, şeker eriyene kadar karıştıralım.
- Ardından dağıttığımız bisküvilerin üstüne kakaouyu ekleyelim ve yapımızı üzerine dökelim elimizle karıştıralım hamur kıvamına getirip yuvarlayıp, dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Petibörlü Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

