Petibörlü Toplar

Petibörlü Toplar Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör büskivi
  • 150 gram margarin
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi (ben rondodan geçmiş ince petibör bisküviye ve istek üzerine nutella kondurdum)

Petibörlü Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bisküvileri küçük küçük elimizle dağıtalım sonra margarini eritelim, sütü, şekeri ekleyelim, şeker eriyene kadar karıştıralım.
  2. Ardından dağıttığımız bisküvilerin üstüne kakaouyu ekleyelim ve yapımızı üzerine dökelim elimizle karıştıralım hamur kıvamına getirip yuvarlayıp, dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Petibörlü Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fiyonk Poğaça
Gırar Çorbası
Cocostar Pasta
Güllaç ( Tam Ölçülü Enfes )
Tavuk Döner
Tahinli Cevizli Kurabiye
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet