Pesto Sos (Tulum Peynirli Ve Cevizli)
Pesto Sos (Tulum Peynirli Ve Cevizli) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet fesleğen
- 2 çorba kaşığı çam fıstığı
- 7-8 tane cevizin içi
- 1 çay bardağı zeytin yağı
- 1 küçük kase tulum peyniri
- 2 diş sarımsak
- Tuz (peyniriniz tuzluysa eklemeyin)
Pesto Sos (Tulum Peynirli Ve Cevizli) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fesleğenin yaprakları ayıklanılır ve güzelce yıkanır.
- Tüm materyaller karıştırılıp blendırden geçirilir. Sosumuz hazır. Afiyet olsun….
Pesto Sos (Tulum Peynirli Ve Cevizli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








