Pepeçura

Pepeçura Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 bardak kokulu üzüm suyu
  • 4 yemek kaşığı şeker (damak tadına ve üzümün ekşiliğine bağlı azaltılıp çoğaltılabilir)
  • 1 yemek kaşığı tepeleme mısır unu
  • 2 yemek kaşığı nişasta

Pepeçura Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm malzemeyi koyup karıştırın.
  2. Puding kıvamı alana kadar pişirin.
  3. Mısır unu ve nişasta farkı olabilir yanımızda 1 bardak soğuk su yanınızda olsun şayet çok koyu olursa su ekleyin azar azar kıvam soğuyunca biraz katı olacağını düşünün alışkan olsun.

Pepeçura Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Bulgur Pilavı
Susamlı Cevizli Yumuşak Kek
Un Kurabiyesi
Kıymalı Rulo Börek
Bademli Tart
Pizza Poğaça
Hdabla | © 2025 |