Penne Arabiata

Penne Arabiata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 1 adet havuç
  • 3 adet domates
  • 1 adet domates konservesi
  • 1 kırmızı biber
  • 1 diş sarımsak
  • 3 yaprak fesleğen
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • Yarım soğan
  • Karabiber
  • Kekik
  • Defne yaprağı
  • Biberiye

Penne Arabiata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağımızı tencereye alalım.
  2. İçine küp küp doğradığımız soğanı ve sarımsağı ekleyelim ve kavuralım.
  3. Ardından çok ufak doğradığımız havucumuzu, kırmızı biberimizi, fesleğinimizi ve domatesi ekleyip güzelce kavuruyoruz.
  4. Kavurduğumuzdan emin olduktan sonra içine konservemizi boşaltıyoruz ve altını kısıyoruz ki yavaş yavaş özlensin.
  5. Bu sırada makarnamızı haşlamaya alıyoruz.
  6. Sosumuz az özlendiyse göz kararı baharatlarımızı ekliyoruz.
  7. Haşlanan makarnamızla karıştırıp tuzumuza bidaha bakıp tatlandırıyoruz. Afiyet olsun.

Penne Arabiata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sivas Kömbesi (Patatesli)
Düdüklüde Et Haşlama Yemeği
Yumurtalı Lavaş Tost
Blendırda Çiğ Köfte
Ceviz Kurabiye
Alinazik
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet