Pazı Tava

Pazı Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bağ pazı
  • 2 adet haşlanmış patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 4 yemek kaşığı mısır unu (ben fırınlanmış un tercih ettim )
  • Tuz, kırmızı biber

Pazı Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesler haşlanır, ve ezilir. Pazı yıkanır, doğranır. Kaynayan suda pazılar haşlanır.
  2. Soğan yemeklik doğranır. Bir kapta soğan, haşlanmış pazılar, patates, mısır unu, tuz ve kırmızı biber karıştırılır. Hazırlanan karışım tavada gerili önlü kızartılır.

Not:Pazıyı soğanla kavurup da deneyebilirsiniz. Soğanı bu biçimde kullanmış olursunuz. Afiyet olsun😊.

Pazı Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Çatlak Kurabiye ( Videolu)
Üzeri Kızarmış Tam Ölçü Fırın Sütlaç Tarifi
Fırında Tavuk But
Pancarlı Yoğurt Mezesi (2 Malzemeyle Renkli Tarif)
Kahvaltılık Sos (Avokadolu)
Porsiyonluk Köstebek Pasta
Hdabla | © 2025 |