Patlıcan Kızartması

Patlıcan Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patlıcan
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 yumurta
  • Tuz

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Patlıcan Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanları sapını koparmadan alacalı soyalım. Kaynamış suyun içine tuz atıp 5 dk patlıcanları haşlayalım.
  2. Suyunu düzgünce süzdürüp çırpılmış yumurtaya bulanıp mısır ununa bulanır. Sıvı yağda kızartılır.

Patlıcan Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Patlıcan Karnıyarık
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğan Mezesi
Pratik Lezzetli Patates (Videolu)
Karışık Pizza
Kıyır Kıyır Ay Kurabiye (Videolu)
Tavada Pratik Velvet Pasta
Revani
Hdabla | © 2025 |