Patlıcan Kebabı
Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet patlıcan
- 600 gram kıyma
- Tuz
- Karabiber
- Kimyon
- Kırmızı toz biber
- 3 adet yeşil biber
- 1 büyük soğan
- 4 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
Patlıcan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patlıcanları büyük halkalar halinde kesip tuzlu suda bekletelim.
- Kıyma ve baharatlıları karıştırıyoruz çok yoğurmayın pişerken sertleşmesin .En değerli püf noktası bu.
- Tepsiye 1 yemek kaşığı salçayı sürelim.
- 2 patlıcan ortası kıyma koyarak dizelim.
- Ortasına soğan, biber, domates koyup 180 derece fırında pişirelim. Afiyet olsun.
Patlıcan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













