Patlıcan Balığı

Patlıcan Balığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet patlıcan
  • Yarım su bardağı mısır unu
  • Sıvı yağ (kızartmak için)
  • Yoğurtlu sarımsaklı sos
  • Tuz

Patlıcan Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanların kabuklarını soyup, 4 parmak uzunluğunda çubuk halinde dilimleyelim.
  2. Tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayalım.
  3. Daha sonra suyunu süzdürüp, mısır ununa tuz ekleyip bulayalım.
  4. Kızgın yağda patlıcanlarımızı kızartıp servis tabağınıza alalım.
  5. Üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirelim yada dilerseniz batırıp tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.

Patlıcan Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Cevizli Pankek
Ağızda Dağılan Şekerpare Tarifi
Organik Buğday Unuyla Ekmek (Artık Ekmek Almayacaksınız)
San Sebastian Cheescake
Fırın Makarna
Şeker Yok Şerbet Yok Pişmaniyeye Rakip Un Helvası
Hdabla | © 2025 |