Patlıcan Balığı
Patlıcan Balığı Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet patlıcan
- Yarım su bardağı mısır unu
- Sıvı yağ (kızartmak için)
- Yoğurtlu sarımsaklı sos
- Tuz
Patlıcan Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patlıcanların kabuklarını soyup, 4 parmak uzunluğunda çubuk halinde dilimleyelim.
- Tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayalım.
- Daha sonra suyunu süzdürüp, mısır ununa tuz ekleyip bulayalım.
- Kızgın yağda patlıcanlarımızı kızartıp servis tabağınıza alalım.
- Üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirelim yada dilerseniz batırıp tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.
Patlıcan Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















