Patatesli Tavuk Butları

Patatesli Tavuk Butları Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet tavuk butu
- 3 adet patates
- 1 kase rendelenmiş kaşar
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı tuz
Bulamak için;
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı galeta unu
Kızartmak için;
- Sıvı yağ
Patatesli Tavuk Butları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk butları ve patatesi haşlayalım.
- Haşlanan patatesleri ezelim.
- Tavuk etlerini kemikten ayıralım çok ince didikliyelim.
- Kemikleri atmayın.
- Kaşarı rendeleyelim.
- Patates tavuk kaşar ve baharatları güzelce karıştıralım.
- Karışımdan büyük kesimler koparıp çıkardığımız kemiği ortasına koyup hal verelim.
- Hazırladıgımız butkarı evvel una sonra çırpılmış yumurtaya, sonra galete ununa bulayarak sıvı yağda kızartalım.
Patatesli Tavuk Butları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







