Patatesli Omlet

Patatesli Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yumurta
  • 3 adet orta uzunluk patates
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Baharatlar

Patatesli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patateslerin kabukları soyulur ve tavla zarı büyüklüğünde küp küp doğranır.
  2. Tavaya zeytinyağı dökülür ve ocağa alınır.
  3. Isınan tavaya doğranan patatesler ek edilir. Biraz tuz eklenir.
  4. Orta harlı ateşte patatesler düzgünce pişene kadar orta ara karıştırarak pişirilir.
  5. Bir kaseye yumurtalar kırılır.
  6. Yumurtaya tuz ek edilir ve uygunca çırpılır.
  7. Pişmiş olan patateslerin üzerine çırpılmış yumurta dökülür.
  8. İsteğe nazaran baharatlar ek edilebilir.
  9. Kısık ateşte pişirilir.
  10. Altı pişen yumurta alt üst edilerek başka tarafı da pişirilir.
  11. Kişi sayısına nazaran sıcak olarak eşit formda hisse edililerek servis edilir. Afiyet olsun.

Patatesli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Altın Renkte Pastane Şekerparesi
Patates Püreli Meze
30 Dakikada Kuru Fasulye (Akşamdan Islatmadan)
İncir Ve Elma Dolgulu Çatlak Kurabiye
Frambuazlı Cheesecake
Mayasız Çiğ Börek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet