Patatesli Mantar Sote

Patatesli Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram mantar
- 2 adet küçük uzunluk patates
- 1 kapya biber
- 2 adet sivri biber
- 1 adet soğan
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Pul biber
- Karabiber
- Tuz
Patatesli Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sıvıyağ ile soğanı kavuruyoruz.
- Soğanlar öldükten sonra üzerine mantarlarımızı ekliyoruz.
- Daha sonra biberlerimizi ekleyip biraz su ekleyip ölene kadar pişiriyoruz.
- Aynı anda patateslerimizi çok az yağda kızartıyoruz.
- Diriliğini kaybeden biberlerle patateslerimizi birleştiriyoruz.
- Baharatlarımızı da katıp biraz hepsini kavuruyoruz.
Deneyecek olanlara afiyet olsun.
Patatesli Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



