Patatesli Mantar Sote

Patatesli Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram mantar
  • 2 adet küçük uzunluk patates
  • 1 kapya biber
  • 2 adet sivri biber
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

Patatesli Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ ile soğanı kavuruyoruz.
  2. Soğanlar öldükten sonra üzerine mantarlarımızı ekliyoruz.
  3. Daha sonra biberlerimizi ekleyip biraz su ekleyip ölene kadar pişiriyoruz.
  4. Aynı anda patateslerimizi çok az yağda kızartıyoruz.
  5. Diriliğini kaybeden biberlerle patateslerimizi birleştiriyoruz.
  6. Baharatlarımızı da katıp biraz hepsini kavuruyoruz.

Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Patatesli Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pizza Poğaça
Kütür Kütür Turşu Tarifi (Videolu)
Muzlu Muhallebi
Triliçe
Çilekli Turta
Erik Suyu
Hdabla | © 2025 |