Patatesli Mantar Sote

Patatesli Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram mantar
  • 2 adet küçük uzunluk patates
  • 1 kapya biber
  • 2 adet sivri biber
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

Patatesli Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ ile soğanı kavuruyoruz.
  2. Soğanlar öldükten sonra üzerine mantarlarımızı ekliyoruz.
  3. Daha sonra biberlerimizi ekleyip biraz su ekleyip ölene kadar pişiriyoruz.
  4. Aynı anda patateslerimizi çok az yağda kızartıyoruz.
  5. Diriliğini kaybeden biberlerle patateslerimizi birleştiriyoruz.
  6. Baharatlarımızı da katıp biraz hepsini kavuruyoruz.

Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Patatesli Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Maklube
Ramazan Pidesi
Kavanozda Konserve Kuzu Eti
Kandil Simidi
Kırmızı Pancar Salatası
Portakallı Kış Salatası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet