Patatesli Kanat

Patatesli Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kanat
  • 2-3 adet patates
  • 1 adet soğan
  • Tuz
  • Pulbiber

Patatesli Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kanatları yıkayın.
  2. Üzerine 1. 5 tatlı kaşığı tuz döküp biraz bekleyin.
  3. Patatesleri dilimle tavukla karıştırın..
  4. Üzerine pulbiber ,1. 5 tatlı kaşığı,yarım çay bardağı sıvı yağ dökün.
  5. Üzerine yağlı kağıt serili tepsiye dökün.
  6. 1 soğanı kenarına doğrayın, üzerine biraz tuz dökün.
  7. 200 derecede pişirin.

Patatesli Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Annemin Prenses Tatlısı
Peynirli Açma (Çok Lezzetli Ve Pratik)
Portakallı 30 Adet Muffin Kek
Mayasız Çiçek Pişi ( Hızlıca Hazırlanan)
Sade Kek
Pastane Poğaçası
Hdabla | © 2024 |