Patatesli Börek

Patatesli Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet milföy
  • 3 adet patates
  • Kaşar peyniri rendesi
  • Kimyon
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber

Üzeri için;

  • Yumurta sarısı
  • Susam

Patatesli Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak patateslerimizi haşlayalım.
  2. Haşlanan patatesleri ezip baharatla tatlandıralım.
  3. Milföylere sürelim ve üzerine kaşar ekleyelim.
  4. Rulo formunu verip tepsiye dizelim.
  5. Üzerine yumurta sarısı ve susam ekleyelim.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dk pişirelim. Deneyeceklere afiyet olsun 💜.

Patatesli Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sadece Su İle Sütsüz Açma (Videolu)
Kış Sebzeleri Çorbası
Lokma Kadayıf
Köfte Menü (Çocukluğumun Sevdiği)
Dereotlu Poğaça
Milfoyden Soğuk Baklava
Hdabla | © 2025 |