Patates Yatağında Kaşarlı Mantar

Patates Yatağında Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 büyük patates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • 4 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
  • 250 gram mantar
  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet soğan
  • 2 çarliston biber
  • Tuz
  • Kırmızı toz biber

Üzeri için;

  • Rendelenmiş kaşar peyniri

Patates Yatağında Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri yarım daire olacak formda dilimleyelim ve borcama alalım.
  2. Üzerine zeytinyağı, tuz ve baharatları ekleyerek karıştıralım ve 200 derece fırına verelim.
  3. 25 dk kadar patatesler pişsin.
  4. Diğer tarafta tavaya zeytinyağı, soğan ve biberi ekleyerek rengi dönünceye kadar kavuralım.
  5. Üzerine mantarı, tuz ve kırmızı toz biberi ekleyerek karıştıralım.
  6. Mantarların rengi dönünceye kadar soteleyelim ve ocaktan alalım.
  7. Biraz yumuşayan patateslerin üzerine mantarı dağıtalım.
  8. Son olarak rendelenmiş kaşarı da üzerine ekleyelim.
  9. Tekrar 200 derece fırına vererek kaşarların üzeri kızarıncaya kadar pişirelim. Afiyet olsun🤗.

Patates Yatağında Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi
Sultan Lokumu
Patlaklı Avokadolu Peynirli Alternatif
Tavuklu Pide
Fırın Sütlaç
Tam Kıvamında Kısır Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet