Patates Püresi

Patates Püresi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane patates
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 1 kol yeşil soğan

Patates Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri soyalım ve küçük modüllere bölelim.
  2. Bir tencereye patatesleri koyalım, üzerine geçicek formda su ekleyerek haşlayalım.
  3. Haşlanmış patateslere tuz, tereyağı, kremayı ekleyerek pürüzsüz hale getirene kadar ezelim.
  4. Üzerine soğanları ince ince doğrayarak servis edelim.

Afiyet olsun.

Patates Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ezogelin Çorbası
El Açması Tadında Çıtır Patatesli Börek
Milföy Waffle
Yoğurt Kaymağından Poğaça
Bol Malzemeli Ev Pizzası
Mayalı Krep Tarifi
Hdabla | © 2025 |