Patates Püre Eşliğinde Kremalı Dereotlu Soslu Tavuk

Patates Püre Eşliğinde Kremalı Dereotlu Soslu Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • ️800 gram tavuk dilimleri
  • ️1 yemek kaşığı tereyağı
  • ️400 g mantar (kesilmiş)
  • ️2 adet soğan (doğranmış)
  • ️2 diş sarımsak (doğranmış)
  • ️Ufak demet dereotu (doğranmış)
  • ️200 ml zerzevat suyu (bilyon)
  • ️400 ml krema
  • ️50 ml su ve 2 tatlı kaşığı nişasta karışımı
  • ️1 tutam tuz

Patates Püre Eşliğinde Kremalı Dereotlu Soslu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk etlerini yağda kızartın. Kızarttıktan sonra bir tabağa ayırın.
  2. Aynı tavada tereyağını eritip, soğan ve sarımsağı kavurun. Artık mantarları soğanın içine dökün. Birlikte kısa mühlet kavurun.
  3. Tavuğu da içine ekleyip zerzevat suyu içine dökün. Krema ve nişasta karışımını içine ek edin ve bir tutam tuzla baharatlayın. Son olarak üzerine doğranmış dereotunu yayın.
  4. Düşük bir düzeyde yaklaşık 15 dakika boyunca karıştırarak pişirin. Ben püre ile kombin ettim.

Patates Püre Eşliğinde Kremalı Dereotlu Soslu Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Balon Pide
Viral Olan Portakallı Kek (Videolu)
Nefis Taco Tarzında Lavaş Arası Tavuk
Kuru İncirli Muhallebi
Magnolia
Sütlü Kadayıf
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet