Patates Kavurması
Patates Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 7 tane orta uzunluk patates
- 1 tane kuru soğan
- Yarım demet maydanoz
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı salça yada pul biber
- 1 çay bardağından biraz eksik sıvı yağ
Patates Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak patatesleri soyup üçe bölüp tencereye su ekleyip kaynatalım.
- Daha sonra haşlanan patatesleri doğrayalım.
- Daha sonra soğanı doğrayıp kavuralım .
- Kavrulan soğanların içine salçayı koyup kavuralım.
- Haşlanmış patatesleri gelişi hoş doğrayıp içine koyalım, tuzunu ekleyelim ve maydanozu doğrayıp içine koyalım bir kaç dakika piştikten sonra servis edelim.
Patates Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















