Patates Kavurması

Patates Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 tane orta uzunluk patates
  • 1 tane kuru soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı salça yada pul biber
  • 1 çay bardağından biraz eksik sıvı yağ

Patates Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak patatesleri soyup üçe bölüp tencereye su ekleyip kaynatalım.
  2. Daha sonra haşlanan patatesleri doğrayalım.
  3. Daha sonra soğanı doğrayıp kavuralım .
  4. Kavrulan soğanların içine salçayı koyup kavuralım.
  5. Haşlanmış patatesleri gelişi hoş doğrayıp içine koyalım, tuzunu ekleyelim ve maydanozu doğrayıp içine koyalım bir kaç dakika piştikten sonra servis edelim.

Patates Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Puding
Yaş Pasta Tadında Mozaik Pastası
Ballı Soya Soslu Tavuk
Soğan Dolması
Klasik Kurabiye
Kolay Havuç Tarator Tarifi (Hafif Lezzetli Bir Meze)
Hdabla | © 2025 |