Pastane Usulü Un Kurabiyesi

Pastane Yolu Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağı / 250 gram butter
  • 1 çay bardağı sıvı yağ (125 ml) / 125 ml vegetable oil
  • 1 su bardağı pudra şekeri / 1 cup powdered sugar
  • Yarım su bardağı mısır nişastası / ½ cup cornstarch
  • 4,5 su bardağı un / 4.5 cups flour
  • 1 paket vanilya / 1 packet vanilla

Pastane Yöntemi Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Oda sıcaklığındaki tereyağı, sıvı yağ, nişasta, pudra şekeri ve vanilyayı karıştırın.
  2. Unu yavaş yavaş ekleyin ve yoğurun.
  3. Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayın, tepsiye dizin.
  4. 170°c’de alt-üst fansız fırında yaklaşık 30 dk pişirin (üstleri beyaz kalmalı).
  5. Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpin.

Siz un kurabiyesini pudra şekerli mi seversiniz yoksa sade mi?.

Pastane Tarzı Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Frambuazlı Tiriliçe
Unsuz Tahin Ekmek
Karışık Tarator
Meyveli Karpatka
Sebzeli Lor Köftesi (Havuç, Kabak, Taze Soğan)
Cam Gibi Karameliyle Trileçe Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |