Pastane Usulü Çok Pratik Supangle

Pastane Metodu Çok Pratik Supangle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre tam yağlı süt
- 1 adet yumurta sarısı ( isteğe bağlı)
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı biter çikolata yahut piralin
- 1 yemek kaşığı tereyağı yahut pasta yağı
- 1 çay kaşığı vanilya
Üzeri için;
- Antep fıstığı, hindistan cevizi, çikolata vs. ile süsleyebilirsiniz.
Pastane Yöntemi Çok Pratik Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir tencereye nişasta, kakao ve toz şekeri koyalım ve üzerine yumurta sarısını ekleyip karıştıralım. Akabinde sütü azar azar ekleyerek çırpalım, topak topak olmasını önleyelim.
- Karıştırılan gereçleri ocağa alıp orta ateşte daima karıştırarak pişirmeye başlayalım. Kıvamına gelince ( yaklaşık 10 dakika) tereyağı yahut pasta yağını, biter çikolata yahut piralini ve vanilyasını da ekleyip 5 dakika daha karıştırıp ocaktan alalım.
- Sıcak bir formda bardaklara yahut kaselere dökelim.
- Oda sıcaklığına gelince buzdolabında 2-3 saat dinlendirelim ve soğutalım.
- Üzerini istediğiz üzere süsleyerek servis edelim. Afiyet olsun.
Pastane Tarzı Çok Pratik Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












