Parfe
Parfe Tanımı İçin Malzemeler
- 1 poşet krem şanti
- 1.5 su bardağı süt
- İsteğe nazaran meyveler (Ben çilek ,muz, yabanmersini, böğürtlen ,frenk üzümü kullandım)
- İsteğe nazaran damla çikolata
- İsteğe nazaran bisküvi parçaları
Üzerine ;
- Çikolata
Parfe Tanımı Nasıl Yapılır?
- Krem şantiyi soğuk sütle düzgünce çırpıyoruz.
- İçine doğradığımz meyveleri isteğe nazaran malzemeri katıp karıştırıyoruz.
- Eğer isterseniz bir tatlı kaşığı tahin, bal ekleyebilirsiniz.
- Silikon bir kalıba döküp buzlukta bi kaç saat bekletiyoruz.
- Ben yarısını çıkardım üzerine çikolata sosu döküp servis ettim.
Parfe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








