Panna Cotta

Panna Cotta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 2 paket toz jelatin
  • 2 paket vanilya
  • 2 paket sıvı krema

Üzeri için;

  • Orman meyveli sos

Panna Cotta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, şeker, vanilya, sıvı krema ve toz jelatini tencereye alalım.
  2. Sürekli karıştırarak pişirelim ve tam kaynayacağı vakit ocağın altını kapatalım.
  3. Islattığımız kaselere birer kepçe bölüştürelim.
  4. Bu ölçüden 7-8 porsiyon elde ediyoruz.
  5. Oda ısısına gelince birkaç saat buzdolabında bekletip üzerine orman meyveli sosu ek edelim. Ben hazır sos kullandım. Afiyet olsun.

Panna Cotta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Güveçte Köfte
Susamlı Simit
Ice Latte
Şehriyeli Tarhana Çorbası
Patatesli Ispanak Graten
Yoğurtlu Kabak Yatağında Atom Köfte
Hdabla | © 2025 |