Panna Cotta
Panna Cotta Tanımı İçin Malzemeler
- 3 su bardağı süt
- 1 çay bardağı toz şeker
- 2 paket toz jelatin
- 2 paket vanilya
- 2 paket sıvı krema
Üzeri için;
- Orman meyveli sos
Panna Cotta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt, şeker, vanilya, sıvı krema ve toz jelatini tencereye alalım.
- Sürekli karıştırarak pişirelim ve tam kaynayacağı vakit ocağın altını kapatalım.
- Islattığımız kaselere birer kepçe bölüştürelim.
- Bu ölçüden 7-8 porsiyon elde ediyoruz.
- Oda ısısına gelince birkaç saat buzdolabında bekletip üzerine orman meyveli sosu ek edelim. Ben hazır sos kullandım. Afiyet olsun.
Panna Cotta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







