Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yumurta ve şekeri çırpalım köpük köpük olsun.
  2. Sonra öteki gereçleri ekleyelim ve güzelce karıştıralım.
  3. Yağladığımız tavaya bir yemek kaşığı hamurdan koyalım ve gerili önlü pişirelim.
  4. Tüm hamur bitene kadar birebir süreci tekrarlayalım ,pankekler pişince hoş bir servis tabağına alalım ve üzerine meyve koyalım afiyet olsun 😋😋😋.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Sarma (Videolu)
Çilekli Yaş Pasta (Pratik)
40 Gün Turşusu
Red Velvet
Yulaflı Kurabiye
Tereyağlı Açık Simitler
Hdabla | © 2025 |