Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 pk vanilya
  • 2 su bardağı süt
  • 2 su bardağı kadar un (aslında kıvamına nazaran yavaş yavaş koymalıyız )

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı şeker ile çırpın.
  2. Diğer gereçleri ekle karıştırın.
  3. Isınan tavaya ister aparatı ile ister kepçe ile az az hamur koyun.
  4. Göz göz olup üstü hamur kalmadığında çevirin.
  5. Üzerine balla servis edilebilir ben sade koyuyorum.Afiyet olsun.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yağlı Pide ( Çanakkale Usulü)
İncir Reçelli Kurabiye
Domatesli Pirinç Pilavı (Videolu)
Bebe Bisküvili Kaşık Tatlısı
Rus Mutfağından Gusinye Lapki (Kaz Ayakları Kurabiyesi)
Serinletici İçecek
Hdabla | © 2025 |