Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 pk vanilya
  • 2 su bardağı süt
  • 2 su bardağı kadar un (aslında kıvamına nazaran yavaş yavaş koymalıyız )

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı şeker ile çırpın.
  2. Diğer gereçleri ekle karıştırın.
  3. Isınan tavaya ister aparatı ile ister kepçe ile az az hamur koyun.
  4. Göz göz olup üstü hamur kalmadığında çevirin.
  5. Üzerine balla servis edilebilir ben sade koyuyorum.Afiyet olsun.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bazlama Sandviç
İstiridye Mantarı Sote
Şip Şak Ev Usülü İskender Tarifi
Mayalı Poğaça Tarifi
Soğan Turşusu (Antioksidan)
Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet