Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 tane kabartma tozu
  • 1 tane vanilya

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri mikserle çırpıyoruz.
  2. Daha sonra süt ,kabartma tozu ve vanilya ekleyip tekrar çırpıyoruz.
  3. En son unu da ekleyip tekrar çırpıyoruz, pürüzsüz bir kıvam elde ediyoruz.
  4. Fırçayla tavamızı az yağlayıp 1 kaşık 1 kaşık döküyoruz, göz göz olunca çeviriyoruz.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynir Yapımı Ev Usulü
Cennet Hurmali Smooth
Un Kurabiyesi
Fırında Püreli Somon
Teriyaki Soslu Tavuk Sandviç
En Garanti Cupcake
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet