Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tozşeker
  • 1 su bardağından 1 parmak kadar az un
  • Yarım paket kabartma tozu

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri çırpın.
  2. Tavayı ocağa alıp kısık ateşte kızgınlaştırın.
  3. Peçeteye birazcık sıvı yağ damlatıp tavaya sürün.
  4. Birer yarım kepçe hamurdan alıp tavaya dökün ve önlü gerili pişirip çikolata ile servis yapın.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Puf Puf Kabaran Pişi Tarifi
Kokostar Kurabiye
Tavuklu Şehriye Pilavı
Ekler (Kabardıkça Kabaran Hamur)
Bol Soslu Islak Kek
Karnabahar Yemeği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet