Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tozşeker
  • 1 su bardağından 1 parmak kadar az un
  • Yarım paket kabartma tozu

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri çırpın.
  2. Tavayı ocağa alıp kısık ateşte kızgınlaştırın.
  3. Peçeteye birazcık sıvı yağ damlatıp tavaya sürün.
  4. Birer yarım kepçe hamurdan alıp tavaya dökün ve önlü gerili pişirip çikolata ile servis yapın.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Cevizli Kumlu Pasta
Mis Kokulu Kapya Biberli Bulgur Pilavı
3 Malzemeli Tahinli Kurabiye
Etli Omaç Aşı
Karamelli Spoonful (Kaşık Tatlısı ) (Videolu)
Hurma Dolgulu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |