Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kabın içine 4 yemek kaşığı şekeri ve 2 yumurtayı alıp bir kaba karıştıralım.
  2. Daha sonra 2 su bardağı süt 1 paket kabartma tozunu 1 paket vanilyayı ve unu ekleyip çırpalım.
  3. Daha sonra evvelce ısıttığımız tavaya yağ sürelim ve bir kaşık yardımıyla pankek hamurumuzdan alıp tavaya yerleştirelim ve pişirelim. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beşamel Soslu Fırında Makarna Tarifi
Fakir Salatası ( Bekar Evi)
Ebelik Otu Üçgen Sarması
Tam Buğday Lavaş
Glutensiz Peynirli Krep Dürüm
Mantarlı Et Sote
Hdabla | © 2024 |