Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri blender yardımıyla boza kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz.
  2. Isıttığımız tavaya tereyağını sürüp üzerine hazırladığımız karışımı döküyoruz.
  3. Boyutlarını kendi dilediğiniz üzere yapabilirsiniz.
  4. Ters yüz pişirdikten sonra servise hazır.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kütahya’nın Meşhur Hamursuz Ekmeği
Şahane Nohut Salatası
Çilekli Pasta
Kavanoz Salata
Sarımsaklı Ekmek
Tahinli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |