Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2-5 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şekerle yumurtaları çırpıyoruz ve başka materyallerimizi ekleyip güzelce çırpıyoruz.
  2. Kepçeyle ısınmış pankek tavamıza döküyoruz.
  3. Altını üstünü fazla kızartmadan denetimli bir halde pişiriyoruz ve servis ediyoruz.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Az Acılı Çiğköfte
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kıymalı Beşamel Soslu Karnabahar
Muzlu Pudingli Kek
Mısır Ekmeği (Meşhur Balıkçının Birebir Aynısı)
Evdeki Malzemelerle Muzlu Kek (Banana Bread)
Susamlı Kek
Milföylü Soğuk Baklava
Hdabla | © 2025 |