Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker köpürene kadar karıştırılır.
  2. Süt eklenir.
  3. Un kabartma ve vanilya eklenir karışırtırılır.
  4. Krep tavasına yağ fırçası ile yağ sürülür ve krepler pişirilir.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Hindistan Cevizli Kek
Pofidik Bazlama
Islak İrmik Helvası
Vişne Soslu Muhallebili Borcam Pastası
Humus Mezesi
Airfryer’ Da İncirli Kek
Hdabla | © 2025 |