Pandispanya

Pandispanya Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu

Pandispanya Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker köpük köpük olup rengi açılıncaya kadar çırpılır.
  2. Un, vanilin ve kabartma tozu eklenerek koyu kek hamuru kıvamı alınca 16 cmlik yuvarlak yada boton kek kalıbında üzeri 160derece fırında pembeleşinceye kadar pişirilir.
  3. Her fırın ve kek kalıbı yüksekliği farklı olduğundan denetimli pişiriniz.

Pandispanya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaban Mersinli Milkshake
Muzlu Pankek
Patlıcan Közlemeli Tepsi Kebabı
Kfc Tadında Tavuk Nugget
Yumuşacık Islak Kek
3 Malzemeli Kolay Kurabiye
Hdabla | © 2025 |