Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı
Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı Tanımı İçin Malzemeler
- 100 gram tereyağı
- 1 çay bardağı küp doğranmış pancar turşusu
- 1 çay bardağı küp doğranmış keçi peyniri
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağını oda sıcaklığında getirip çırpın.
- Pancarın suyunu düzgünce kurulayın.
- Tereyağı, pancar turşusu, keçi peyniri ve zeytinyağını karıştırın.
- Pişirme kâğıdı üzerine alıp yuvarlayarak kapatın.
- Uçlarının açılması için güzelce büküp kapatın.
- Derin dondurucuya kaldırın ve kullanacağınız vakit dilimleyerek servis yapın.
Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












