Pancar Mezesi

Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet şeker pancarı
  • Su
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz

Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker pancarımızı soyup yıkayıp derin bir tencerede bütün olarak haşlıyoruz.
  2. Ardından rendeliyoruz.
  3. Tuz sarımsak yoğurttan oluşan sosla birleştirip servis ediyoruz. Afiyetler olsun🤗.

Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Duble Soslu Islak Kek
Baklava Kurabiye
Hasta Bebeklere Çorba +8 Ay
3 Renkli Kek
Nohutlu Brokoli Salatası
Pratik Çıtır Yufka Börek
Hdabla | © 2025 |