Orman Meyveli Magnolia

Orman Meyveli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 600 gram süt
  • 1 yumurta sarısı
  • 30 gram nişasta (buğday mısır farketmez)
  • 30 gram un
  • 45 gram şeker
  • 1 paket vanilya
  • 50 gram beyaz çikolata

Sosu için;

  • 1 su bardağı orman meyvesi
  • Yarım çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı dolu şeker
  • 1 tatlı kaşığı ( biraz dolu olsun) nişasta

Alt taban ve üzeri için;

  • 100 karamelize bisküvi

Orman Meyveli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kreması için süt yumurta hariç başka gereçleri bir tencerede karıştırın.
  2. Üzerine sütü ekleyip sonra yumurta sarısını ekleyerek çırpıcı ile pürüzsüz olana kadar karıştırın.
  3. Kremayı pişirin. Piştikten sonra beyaz çikolata ve vanilyayı ekleyin karıştırın çikolata çabucak erir.
  4. Kremanın üzerine streç çekip soğumaya bırakın.
  5. Not :streç kremayla temas edecek biçimde kaplanmalı. Aksi halde üzeri kaymaklanır.
  6. Orman meyvelerini bir tencereye alın. Tüm gereçlerini ekleyip onuda pişirip üzerine kremayla tıpkı halde streç çekip soğumaya bırakın.
  7. Bisküvileri rondolan çekin onuda hazırlayın.
  8. Soğuyan kremayı mikser ile yeterlice karıştırın. Yumuşak bir kıvam alacak orman meyvesinide kaşığın aksi tarafıyla ezerek karıştırın. Dilerseniz blendırlada çekebilirsiniz.
  9. Kullanacağınız kasenin altına bir kaşık çekilmiş bisküvi yarıya kadar krema üzerine 1 kaşık meyve püresi tekrar krema ve bisküvi ile kaplayın.
  10. 2 saat soğuyana kadar buzdolabında bekletin. Soğuyunca üzerini kapatın. Terlemesin.

Afiyet olsun. Denedikten sonra deneyimlerini ve yorumlarını bekliyorum. 🥰🥰🥰.

Orman Meyveli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bakla Ezmesi (Beton)(Hatay Mutfağı)
Enginarlı İç Baklalı Pilav (Bahar Pilavı) (Videolu)
Mayalı Yumuşacık Puf Puf Poğaça
Latte Pasta
Sütlü, Çikolatalı Browni Kurabiye (Videolu)
Susamlı Tuzlu Kesme Kurabiye
Hdabla | © 2025 |