Organik Tereyağ Tarifi

Organik Tereyağ Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre doğal tam yağlı süt kaymağı (ya da 1 litre çiğ sütü kaynatıp üstündeki kaymağı biriktirebilirsiniz)
  • Soğuk su

Organik Tereyağ Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kaymağı derin bir kaba alın ve mikserle yüksek evrede çırpın. (yaklaşık 10-15 dakika
  2. Kaymak evvel kremamsı bir kıvam alacak, akabinde tereyağı kesimleri ve ayran olarak ayrışacaktır.
  3. Tereyağı kesimlerini süzerek alın ve soğuk su dolu bir kaba koyun.
  4. Elinizle yoğurup yıkayarak kalan ayranı çıkarın.
  5. Berrak su çıkana kadar birkaç sefer tekrarlayın.
  6. Suyunu güzelce süzüp, biçim verin ve buzdolabında saklayın.

Not: daha aromalı olması için bir tutam tuz ekleyebilirsiniz.

Organik Tereyağ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Sarma
Yumuşacık Soğanlı Gözleme Tarifi
Acılı Ekşili Meksika Salatası
Eksi Mayalı Ekmek
Frambuazlı Cheesecake
Tavuk Etli Patlıcan Sarma
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet