Omlet (Sebzeli)

Omlet (Sebzeli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 dilim kaşar peyniri/antep peyniri
  • 3 dilim sucuk
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 adet yeşil biber

Omlet (Sebzeli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Peyniri rendeleyip içine maydanozu ve sucuğu da da doğrayıp ekleyelim üzerine de yumurta kıralım karıştıralım.
  2. Tavaya yağı alıp, üzerine ince doğranmış biberi ekleyip hafif pişirip üzerine yumurtalı harçtan döküp, artlı önlü pişiriyoruz. Afiyet olsun 💐

Omlet (Sebzeli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cookie Pie
Lavaşta Tost Tarifi
Çilek Reçeli
Terbiyeli Etli Sebzeli Haşlama
Fırında Somon
Havuçlu Şehriye Pilavı
Hdabla | © 2025 |