Nugget

Nugget Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk göğsü
  • 1 tane büyük soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı yedibahar
  • yarım çay kaşığı kimyon
  • 2 çay kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Dışı için;

  • 2 tane büyük yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı galeta unu

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Nugget Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü mutfak robota koyun soğan sarımsak un tuz baharatları koyup macun halinde gelene kadar karıştırın.
  2. Küçük modüller alarak köfte yapın.
  3. Köfteleri evvel una sonra çırpılmış yumurtaya ve daha sonra galeta ununa bulayıp, kızgın yağda kızartıp servis yapın. Afiyet olsun 🍗🍗

Nugget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantarlı Kuskus Salatası
Lavaş Böreği
Çikolatalı Pamuk Muffin
Sütlü Mantar Çorbası
Kürdanlarda Mini Pankek
Efibadem (Gökçeada) Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |