Nugget
Nugget Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg tavuk göğsü
- 1 tane büyük soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 çay bardağı un
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı yedibahar
- yarım çay kaşığı kimyon
- 2 çay kaşığı pulbiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Dışı için;
- 2 tane büyük yumurta
- 1 su bardağı un
- 1,5 su bardağı galeta unu
Kızartmak için;
- Sıvı yağ
Nugget Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğsünü mutfak robota koyun soğan sarımsak un tuz baharatları koyup macun halinde gelene kadar karıştırın.
- Küçük modüller alarak köfte yapın.
- Köfteleri evvel una sonra çırpılmış yumurtaya ve daha sonra galeta ununa bulayıp, kızgın yağda kızartıp servis yapın. Afiyet olsun 🍗🍗
Nugget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















