Normal Tencerede Etli Kuru Fasulye
Normal Tencerede Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo kuşbaşı et
- 2 su bardağı kuru fasulye
- 1 adet kapya biber
- 1 adet orta uzunluk kuru soğan
- 1 adet yeşil biber
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
- Tuz
- Karabiber
- Sıvı yağ
Normal Tencerede Etli Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanı biberi az yağda soteleyelim, salçayı ekleyip biraz daha kavuralım.
- Üzerine haşlanmış fasulyeyi ekleyip ben haşlanmış et kullandım, üzerine eti de ekleyip karıştıralım.
- Bir iki kavurduktan sonra salça ile özleşip üzerine suyu ekleyelim ,tuzunu da ekleyip orta ateşte kaynayana kadar kısık ateşte yarım saat pişirelim afiyet olsun.
Normal Tencerede Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









