Nohutlu Pilav Nasıl Yapılır? (Tavuklu Pilavı Bir De Böyle Deneyin Bayılacaksınız)

Nohutlu Pilav Nasıl Yapılır? (Tavuklu Pilavı Bir De Bu türlü Deneyin Bayılacaksınız) İçin Malzemeler
- 2 adet tavuk göğsü
- 1 kase/su bardağı haşlanmış mısır
- 1 kase/su bardağı haşlanmış bezelye
- 1 kase/su bardağı haşlanmış nohut
- 2,5-3 su bardağı pirinç
- 1 tatlı kaşığı tuz (isteğe bağlı artırabilirsiniz)
Nohutlu Pilav Nasıl Yapılır? (Tavuklu Pilavı Bir De Bu türlü Deneyin Bayılacaksınız)
- Öncelikle tavuklarımızı bir tencerede haşlayalım.
- Haşlandıktan sonra tavuklarımızı gidip hazırlayalım.
- Daha sonra pişirme tenceremize bir yemek kaşığı tereyağı alıp üzerine tavuklarımızı ekleyip karıştıralım.
- Üzerine nohut, bezelye, mısırı ve tuzunu ekleyip karıştıralım.
- Son olarak pirinçimizi koyup kaşıkla düzeltelim.
- Üzerine tavuklarımızı haşladığımız tavuk suyumuzu ekleyelim.
- İsteğe bağlı tuz eği yapabilirsiniz.
- Pilavımız suyunu çektikten sonra pilavımız servise hazırdır. Şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun.
Nohutlu Pilav Fotoğraflı Yapılışı (Tavuklu Pilavı Bir De Bu türlü Deneyin Bayılacaksınız)

