Nohut Mezesi (Humus)

Nohut Mezesi (Humus) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • 4 yemek kaşığı tahin
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 yemek kaşığı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım limon

Nohut Mezesi (Humus) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Humusun üretimi için; 2 su bardağı haşlanmış nohudu, 4 yemek kaşığı tahini, 5 yemek kaşığı zeytin yağını, 4 yemek kaşığı suyu, 1 çay kaşığı tuzu ve yarım limon suyunu ek edip robotun içine koyunuz. Pürüzsüz bir halde güzelce çektiriniz.
  2. Ben zeytinyağı, maydanoz ve narla süsledim siz dilediginiz üzere süsleyip servis yapınız.

Nohut Mezesi (Humus) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Antep Fıstıklı Sütlü İrmik Helvası
Köy Usulü Kuş Başı Etli Kabak Yemeği
Çatlak Kurabiye (Videolu)
Şipşak İmam Bayıldı
Kaymaklı Ve Cevizli Taze İncir Tatlısı
Tam Tutan Puf Puf Kek Kesinlikle Yapmalısınız
Hdabla | © 2024 |