Nohut Mezesi (Humus)

Nohut Mezesi (Humus) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • 4 yemek kaşığı tahin
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 yemek kaşığı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım limon

Nohut Mezesi (Humus) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Humusun üretimi için; 2 su bardağı haşlanmış nohudu, 4 yemek kaşığı tahini, 5 yemek kaşığı zeytin yağını, 4 yemek kaşığı suyu, 1 çay kaşığı tuzu ve yarım limon suyunu ek edip robotun içine koyunuz. Pürüzsüz bir halde güzelce çektiriniz.
  2. Ben zeytinyağı, maydanoz ve narla süsledim siz dilediginiz üzere süsleyip servis yapınız.

Nohut Mezesi (Humus) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Şehriye Pilavı
Havuçlu Soğanlı Bulgur Pilavı
Tırnak Pide
Köz Patlıcan Çorbası Tarifi
Kısır
Fındıklı Tahinli Kurabiye
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet