Nohut Mezesi (Humus)

Nohut Mezesi (Humus) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı haşlanmış nohut
- 4 yemek kaşığı tahin
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
- 4 yemek kaşığı su
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım limon
Nohut Mezesi (Humus) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Humusun üretimi için; 2 su bardağı haşlanmış nohudu, 4 yemek kaşığı tahini, 5 yemek kaşığı zeytin yağını, 4 yemek kaşığı suyu, 1 çay kaşığı tuzu ve yarım limon suyunu ek edip robotun içine koyunuz. Pürüzsüz bir halde güzelce çektiriniz.
- Ben zeytinyağı, maydanoz ve narla süsledim siz dilediginiz üzere süsleyip servis yapınız.
Nohut Mezesi (Humus) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




