Nefis Pankek Tarifi

Nefis Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • Bir tutam tuz
  • Çilek
  • Muz
  • 80 gram sütlü çikolata

Nefis Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ,süt ,sıvı yağ, tozşeker, un, kabartma tozu ve vanilini çırpın.
  2. Sonra minik minik ısıttığımız sıcak tavaya dökün.
  3. Üzeri göz göz olunca çevirin öbür taraflarını pişirin. Karışım bitene kadar bu formda pişirin.
  4. Meyveleri isteğiniz boyutta dilimleyin yuvarlak olacak biçimde.
  5. Çöp şişe bir pankek bir muz bir pankek çilek bir pankek olacak halde dizin.
  6. Bu karışımımla 6 adet çıktı. Üzerine eritilmiş çikolatamızı dökmeyi unutmayın.

Deneyeceklere afiyet olsun.

Nefis Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Közleme Salatası
Püf Noktaları İle Islak Kek
Işkın Pastası
Kapkek Tarifi
Saray Tatlısı
Airfrey Yağsız Sağlıklı Sebzeli Pizza
Hdabla | © 2025 |