Nefis Fırında Kuzu Kol

Nefis Fırında Kuzu Kol Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kg kuzu kol
- 4 diş sarımsak
Yan gereçler:
- Karabiber
- Kimyon
- Kekik
- Tuz
- Pul biber
Nefis Fırında Kuzu Kol Tanımı Nasıl Yapılır?
- Baharatlar karıştırılır ve kuzu kolun üzerine sürülür.
- Pişirmeden evvel 1 saat kadar bekletilir.
- Sarımsaklar kuzu kolun üzerine yerleştirilir.
- Kuzu kol yağlı kağıda sarılır.
- Yağlı kağıda sarılan kuzu kol sonra da folyo kağıda sarılır.
- 200 derece ısıda 3 saat kadar fırında pişirilir.
- Sıcak bir halde servis edin. Afiyet olsun.
Nefis Fırında Kuzu Kol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


