Nefis Fırında Kuzu Kol

Nefis Fırında Kuzu Kol Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg kuzu kol
  • 4 diş sarımsak

Yan gereçler:

  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Tuz
  • Pul biber

Nefis Fırında Kuzu Kol Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Baharatlar karıştırılır ve kuzu kolun üzerine sürülür.
  2. Pişirmeden evvel 1 saat kadar bekletilir.
  3. Sarımsaklar kuzu kolun üzerine yerleştirilir.
  4. Kuzu kol yağlı kağıda sarılır.
  5. Yağlı kağıda sarılan kuzu kol sonra da folyo kağıda sarılır.
  6. 200 derece ısıda 3 saat kadar fırında pişirilir.
  7. Sıcak bir halde servis edin. Afiyet olsun.

Nefis Fırında Kuzu Kol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Portakallı Tam Buğday Unlu Pancake
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayonez Yapımı Ve Rus Salatası
Fırında Enfes Karnıyarık Tarifi
Tavuklu Çökertme Kebabı
Dondurucuda Simit Tarifi
Pavlova
Çilekli Çikolatalı Pankek
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.