Nefis Fırında Kuzu Kol

Nefis Fırında Kuzu Kol Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg kuzu kol
  • 4 diş sarımsak

Yan gereçler:

  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Tuz
  • Pul biber

Nefis Fırında Kuzu Kol Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Baharatlar karıştırılır ve kuzu kolun üzerine sürülür.
  2. Pişirmeden evvel 1 saat kadar bekletilir.
  3. Sarımsaklar kuzu kolun üzerine yerleştirilir.
  4. Kuzu kol yağlı kağıda sarılır.
  5. Yağlı kağıda sarılan kuzu kol sonra da folyo kağıda sarılır.
  6. 200 derece ısıda 3 saat kadar fırında pişirilir.
  7. Sıcak bir halde servis edin. Afiyet olsun.

Nefis Fırında Kuzu Kol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rulo Pasta
Patlıcanlı Börek
Paçanga Böreği (Galeta Unsuz)
Terbiyeli Tavuk Sulu Un Çorbası
Sumaklı Soğan Salatası
Fırında Patates Püreli Soslu Tavuk Köfte
Hdabla | © 2025 |