Nefis Ekmek (Cicipapa)

Nefis Ekmek (Cicipapa) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 3 su bardağı su
  • Kırmızı tozbiber
  • Karabiber
  • Tuz
  • 1,5 ekmek (taze olmasın kesilmez,ben birgün buzdolabında beklettim)

Nefis Ekmek (Cicipapa) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtalar çırpılır,içine 3 bardak su,kırmızı tozbiber, karabiber,çok az tuz ekleyip tekrar çırpılır.
  2. Ekmekler dilimlenir tava yağlanır kızartılır. (her seferinde bir tatlı kaşığı yağ kullandım. (çevirince tekrar çok az yağ eklenir). Afiyet olsun.

Nefis Ekmek (Cicipapa) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rus Salatası (Milföy Çanağında)
Safran Çayı: Doğanın Altın Baharatıyla Sağlık Ve Huzur (Videolu)
Çanakta Haydari
Sebzeli Mücver
Tahinli Açma
Kuskus Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet