Muzlu Ve Lotuslu Magnolia

Muzlu Ve Lotuslu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için

  • 2 çorba kaşığı nişasta
  • 2 çorba kaşığı un
  • 1 çay bardağı sıvı krema
  • 30 gram beyaz çikolata
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 litre süt

Arası için;

  • Bir paket lotus bisküvi

Üzeri için;

  • 3 çorba kaşığı lotus
  • Kreması
  • 2 adet muz

Muzlu Ve Lotuslu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak un, nişasta, toz şeker ve süt bir tencereye konulur. Üzerine süt ek edilir ocağa alınır, kıvam alana kadar karıştırılarak pişirilir. Kıvam aldıktan sonra sıvı krema ve beyaz çikolata eklenir. 15-20 dakika soğumaya bırakılır.
  2. Lotus bisküvisi rondoda çekilir. Kuplara yahut rastgele bir kaseye birinci olarak bir kepçe sos üzerine bisküvi kenarlarına muz konur. Üzerine bir kepçe daha sos dökülür tüm kaseler bu türlü tamamlanır.
  3. Lotus kreması bir kaba konulur benmari adabı eritilir. Sonra birer kaşık olarak her kasenin üzerine dökülür. Buzdolabında soğuduktan sonra servise hazır.

Muzlu Ve Lotuslu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Pirinçli Semizotu
Kuru Üzümlu Kakaolu Nişastalı Pamuk Kek
Mantar Çorba
Mayonezli Patates Salatası – Hafif Ve Kremamsı Bir Lezzet
Karamelli Etimek Tatlısı
Yumuşacık Mayalı Poğaça
Hdabla | © 2025 |