Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı

Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım bardak süt (yoğurt, kefir vs [eğer süt tüketmiyorsanız] )
  • 1 yemek kaşığı çiya tohumu
  • 1 adet muzun yarısı

Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzu tabağa koyup kaşıkla bir hoş ezin ve sütü koyun, koyduktan sonra biraz karıştırıp püre haline getirin ve akabinde çiya tohumlarını içine döküp 10-15dk bekleyip yiyebilirsiniz.
  2. Hem diyet için tatlı gereksiniminizi karşılar hemde içindeki çiya tohumları sayesinde tok tutup kilo vermenize yardımcı olur. Afiyet olsun.

Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Ezo Gelin Çorbası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Köfte Mardin-Urfa
Sıcak Çikolata
Portakallı Anne Kurabiyesi
Fırında Brüksel Lahanası
Portakallı Kış Kurabiyesi
El Açması Börek
Hdabla | © 2025 |

betkolik betcio betzula betgit tempobet sahabet betmoon starzbet tipobet Hostes Başkent Haber sahabet ömer betgar bahiscom bahiscom